Welkom bij IZZI BEAN

De weg naar de digitalisering van een onderneming loopt niet altijd over rozen want de hoeveelheid aan beschikbare software is enorm. 

Hoe vindt u dan wat uw bedrijf nodig heeft? Hoe detecteert u wat voor uw activiteit kan werken?

IZZI BEAN kan u hierbij helpen; belangeloos en kosteloos!


IETS VOOR U?

Maakt u vandaag nog steeds offertes en facturen in Word of Excel? Misschien bent u van mening dat u niet zo heel veel facturen hebt? Misschien bent u van mening dat u goedkoper af bent zonder facturatiesoftware? Als u deze mening toegedaan bent, dan moet u zeker de poging wagen, want het is niet meer van deze tijd om kostbare tijd te verliezen aan noodzakelijke taken.

Factureren met software die er niet voor bestemd is.... het is alsof u een huis zou bouwen met een vork en een lepel. 
Niet onmogelijk, maar ook helemaal niet efficiënt.

Mogelijk bent u al een stap verder en maakt u al gebruik van bedrijfssoftware, maar botst u voortdurend tegen een aantal ongemakken aan of doet het niet helemaal wat u ervan verwacht.

Of misschien hebt u zich laten adviseren door collega-ondernemers omdat het te omslachtig was om zelf uit te zoeken wat aansluit bij uw bedrijf?


ALLES KAN BETER

IZZI BEAN is een makkelijke zoekmachine en hierdoor dé tool die u helpt in uw zoektocht naar de ultieme software voor een optimale bedrijfsvoering. Het ondersteunt u in het maken van keuzes op de meest eenvoudige manier via een rechttoe rechtaan aanpak.

Het loodst u naar het beste systeem voor uw bedrijf via uw eigen bedrijfsprocessen zodat uw organisatie de digitale weg kan inslaan.


HOE MAAKT IZZI BEAN HET VERSCHIL?

Het vertrekpunt ligt bij de vraag of de nood van de ondernemer en niet zozeer het aanbod van softwareleveranciers. 

Hierdoor kan u geheel neutraal en gebaseerd op uw intern proces aangeven wat uw programma of software moet kennen en kunnen, en daarmee gaat IZZI BEAN aan de slag.

De zoekmachine schuimt alle aanwezige softwarepakketten af en filtert voor u een resultaat dat aansluit bij uw vraag.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x