IZZI BEAN als win-win-win

Voor u, de software provider

We willen allemaal graag nieuwe klanten, u zowel als ik.
Maar als ik mag kiezen; dan toch liefst de juiste klanten. De klant die blij is met de keuze; die zijn onderneming erop vooruit ziet gaan, die er tijdswinst uit haalt en die met plezier een ambassadeur van uw product wordt.
Als uw product dit kan bereiken voor uw klant, dan zit u voor lange tijd gebeiteld.

Bereikt u met uw product de foute klant; dan ervaart u de keerzijde. Als hij niet tevreden is, dan vertrekt hij snel, misschien wel met verspreiding van slechte publiciteit. En dat terwijl uw product helemaal niet slecht is; maar misschien niet gepast voor dit type klant.

U wint er dus bij om de juiste klanten bij u te krijgen waarmee u een langdurige relatie mee opbouwt. IZZI BEAN vormt voor u een schakel in uw ketting.


Voor de  ondernemer

Uit mijn jarenlange bevindingen en contacten met ondernemers kan ik met een gerust geweten stellen dat 30% van de kleine ondernemers hun facturen nog steeds in word of excel maken en dus geen nood erkennen aan werkcomfort. Van de overige 70% werkt de helft met software die niet afgestemd is op hun activiteit of op de evolutie van hun bedrijf.
Kortom, er is een potentieel van 55% aan klanten die uw hulp kan gebruiken.

IZZI BEAN loodst de ondernemers door een keuzelijst die hen tot nadenken stemt over hun eigen proces; hun eigen noden en de verwachtingen die ze graag ingevuld zien als ze dan toch de stap naar de verandering inzetten.

IZZI BEAN is heel eenvoudig gehouden en kent geen obstakels. En het is dat wat zal helpen in het maken van keuzes.


Voor IZZI BEAN & Hallinto

Wij zijn de minst belangrijke in dit win-win-win-verhaal. Maar er is uiteraard een reden geweest dat ik deze tool heb ontwikkeld. Sinds jaar en dag komen ondernemers bij mij te rade op zoek naar dé oplossing voor hun administratieve problemen.

Daarbij is de kans heel groot dat ik uw software nog nooit vermeld heb. Niet omdat ik dat niet wil, maar misschien heb ik zelf nog geen kennis mogen/kunnen maken met uw producten.

Zo ontneem ik u, zowel als de ondernemer, kansen op een fijne samenwerking. Die kansen wil ik maximaal laten benutten via de tool.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x