Hulp inschakelen

SNEL GEZOCHT, SNEL GEVONDEN?

U kan volledig autonoom met de tool aan de slag en het staat u volledig vrij om elke softwareleverancier uit uw selectie te contacteren. Maar het kan ook zijn dat dit niet zo makkelijk lukt.

Zijn er plots te veel resultaten en weet u niet meer waar te beginnen?
Is de zoektocht naar de perfecte software voor uw facturatie of interne administratie toch te omslachtig, dan kan u beroep doen op persoonlijke begeleiding door experts.

Onze experts werken volledig autonoom en zijn eveneens onafhankelijk om u de best mogelijke service aan te bieden. 


WAT PAST U HET BEST?

Bevindt u zich in één van volgende situaties, dan kan u zeker beroep door op ondersteuning:

  • uw processen zijn gekend, maar u overlegt graag om samen tot een quick win te komen. Een halve dag begeleiding om de resultaten te bespreken waarna u de geselecteerde leverancier(s) kan contacteren biedt hiervoor de uitkomst
  • uw bedrijfsprocessen zijn nog niet helemaal gedefinieerd waardoor het vinden van geschikte software bemoeilijkt wordt. Onze expert helpt u bij het finetunen van uw bedrijfsprocessen aan de hand van een gepersonaliseerde workshop. 
  • uw bedrijf heeft verschillende stakeholders die met deze software aan de slag zulen moeten gaan en hun inbreng is belangrijk. Een begeleidingstraject op maat helpt u naar de oplossing.
  • u hebt een heel specifiek proces en u wenst begeleiding die volledig op uw maat is.


Bezorg ons uw gegevens aan de hand van het formulier in en u wordt spoedig gecontacteerd.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x