De pijnpunten van de ondernemer

ONBEKEND IS ONBEMIND

Als men vandaag de ondernemer bevraagt naar administratieve software, dan kan deze met moeite vijf softwaresystemen benoemen. En dat terwijl op de Belgische markt meer dan 200 spelers actief zijn. Waaronder u!

Niet elke software is voor elk type activiteit bestemd, maar laat net dat het struikelblok voor de ondernemer zijn. Ze weten meestal niet wat te kiezen en laten zich adviseren door collega-ondernemers, vaak uit andere vakgebieden en bijgevolg met andere noden.

Het gevolg is dat er snel ontevredenheid ontstaat, want "het" doet niet wat men ervan verwacht. Het wordt gepercipieerd als ongemakkelijk, duur, onoverzichtelijk, ontoereikend, en men voelt zich bedot. Met de verzuchting dat men beter bij de Excel gebleven was.
Laat ons het daar eens over zijn dat Excel of Word niet de oplossing zijn.

Hoe komt de ondernemer dan bij u terecht? Als bij toeval? Omdat hij Google ingeschakeld heeft en uw software uit de search naar boven kwam?
De realiteit leert dat de oplijsting van merken en producten geen sluitend antwoord biedt. De ondernemer raakt ontmoedigd en geeft het liever op dan een onderzoek te starten. Zijn tijd is kostbaar, maar meer nog; het vergt heel wat energie die men liever anders investeert en dus niet aan de zoektocht naar een goede software.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x